Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 141 to 160 of 161

Thread: [Guide] Installing Stream Torrent in Linux

  1. #141
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    3,941
    Thanks
    542
    Thanked 1,073 Times in 611 Posts

    Default

    right click over the channel and go to properties , DETAILS TAB , LOCAL ID ,http://127.0.0.1:15900/LOCALID.asf

  2. #142
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    2
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Default No other soft needs to get installed now

    Hi guys

    Tried

    Latest Wine

    www.winehq.org/download/ubuntu


    Latest Streamtorrent

    www.softpedia.com/progDownload/Stream-Torrent-Download-129131.html


    and WORKS!!

    No other soft needs to get installed

    Open the channel as "background and use native VLC with the following trick




    Quote Originally Posted by SHARE2 View Post
    right click over the channel and go to properties , DETAILS TAB , LOCAL ID ,http://127.0.0.1:15900/LOCALID.asf


    Happy STREAMTORRENT under LINUX

  3. The Following 2 Users Say Thank You to vinoveritas For This Useful Post:

    lisko (16-09-2011), miahjj (06-12-2012)

  4. #143
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I just switched from Ubuntu 11.10 to Xubuntu 11.10 and I can't get ST to work now. I tried both the "no other software needed" new way, and the "install all this microsoft bull crap" old way. In both instances all i can get from ST is the icon in the panel, which is black and white and not connected. The window for the program doesn't even come up.

    Any ideas on what the problem is?

  5. #144
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i uninstalled and reinstalled wine 1.3 and now it works without any adjustments at all.

    *shrug*

  6. #145
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 9 Times in 3 Posts

    Default

    hi guys. im writing to you looking for some help. as i read here upgrading your ubuntu system did not hurt streamtorrent work, but cant say it about myself. I have upgrade ubuntu 11.4 to 11.10 and when im trying to turn on streamtorrent i endlessly got a message "net state NOT CONNECTED". with the previous Ubuntu version streamtorrent worked as a charm. but in a new one doesnt. I tried to reinstall wine 1.3 and it helped nothing. the same issue with streamtorrent i experienced in a new Lubuntu version 11.10. where's the catch guys? what dont I see here? looking forward to see your help cause i just cant help myself.

  7. #146
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Vancouver BC, Canada
    Posts
    20
    Thanks
    22
    Thanked 43 Times in 10 Posts

    Default

    Thank you for this tutorial. It helped me and my friend greatly.

  8. The Following User Says Thank You to this_iron_lung For This Useful Post:

    miahjj (14-03-2012)

  9. #147
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    130
    Thanks
    1,295
    Thanked 218 Times in 99 Posts

    Default

    Any way we can get the original post edited to include Dead Man Walking's instructions? This is very helpful but it's pretty buried way down on page 5. Thanks for all the help!

  10. The Following User Says Thank You to mattc286 For This Useful Post:

    DEAD_MAN_WALKING (11-04-2012)

  11. #148
    DEAD_MAN_WALKING's Avatar
    DEAD_MAN_WALKING is offline Super Moderator and Most Valuable Member - R.I.P
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Pennywell, Sunderland
    Posts
    13,370
    Thanks
    11,380
    Thanked 14,061 Times in 5,371 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mattc286 View Post
    Any way we can get the original post edited to include Dead Man Walking's instructions? This is very helpful but it's pretty buried way down on page 5. Thanks for all the help!
    Done it to post 3 - http://forum.wiziwig.eu/threads/2737...196#post673196
    Say NO to Ads on streams & Stop the Virus/Malware Alerts.

    If ever a password is needed in any of my or other users uploads try myp2p, Myp2p or wiziwig.

  12. The Following User Says Thank You to DEAD_MAN_WALKING For This Useful Post:

    miahjj (12-04-2012)

  13. #149
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    6
    Thanks
    18
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I'm having trouble getting streams to play in ST. I run Wine 1.4 on Ubuntu 12.04 LTS. ST installed & opens fine, I add channels & everything looks fine but channels just won't play. I've got some print screens of what I'm dealing with but seeing I don't have enough posts I can't post them.. the URL is at the end though. Anyhow, everything looks good but under the "Progress" tab it lists all channels as Stopped. When I try to "Open in player" it gives me the error message, "The following 1 unsupported file(s) couldn't be opened."

    Anyone have any ideas? I apologize if this has been dealt with before but I looked through the whole post & while I found some similar questions (mostly from years ago), I didn't see any solutions. Sorry if I missed it.

    Here's the pic:
    http://i304.photobucket.com/albums/n...mtorrent-2.png
    Last edited by shaolin730; 17-12-2012 at 00:30. Reason: addition

  14. #150
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    232
    Thanks
    18
    Thanked 147 Times in 55 Posts

    Default

    Right now I am trying to watch the Braves game, but I'm having a problem with StreamTorrent. It is showing the red x cross on the StreamTorrent icon. When I was using streamtorrent on Monday, there was no x icon and it was working fine. Anyone have any ideas on how to fix this?



  15. #151
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sportschau
    Posts
    5,404
    Thanks
    6,514
    Thanked 2,883 Times in 1,468 Posts

    Default

    O, oh. I ran into trouble. I put the ST.exe on my desktop and just went on using wine and installing to the default path C://programm ...
    Now the ST starter icon is located on my desktop and a .lnk file. Clicking the file does not start the engine. I replaced the config files http://www.mediafire.com/download/ok...ata_Folder.zip , but it still does not work. How to proceed ?
    ( Going on and off now to try some things )

    OK, cool. I rebooted and i have it in the tray, but i can not enter the options, nor can i exit. Any suggestions ?

    ( using Mageia 2, 32 bit )

  16. #152
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sportschau
    Posts
    5,404
    Thanks
    6,514
    Thanked 2,883 Times in 1,468 Posts

    Default

    I have got a stupid question. When i install ST using wine... can i put it in /home/user/.Streamtorrent ? Does it touch my Windows partition in any way ?

  17. #153
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Yes. Windows partition is isolated, it won't touch it.

  18. #154
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sportschau
    Posts
    5,404
    Thanks
    6,514
    Thanked 2,883 Times in 1,468 Posts

    Default

    ...means the default folder C://Windows/Programs is a virtual one ?

  19. #155
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bunkertor View Post
    ...means the default folder C://Windows/Programs is a virtual one ?
    Did you mount the windows partition on linux?

  20. #156
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sportschau
    Posts
    5,404
    Thanks
    6,514
    Thanked 2,883 Times in 1,468 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by nbaspace View Post
    Did you mount the windows partition on linux?
    No, i have it umount. Default folder is

    C:\Program Files\StreamTorrent 1.0

  21. #157
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sportschau
    Posts
    5,404
    Thanks
    6,514
    Thanked 2,883 Times in 1,468 Posts

    Default

    OK, seems i have the same prob like the guy above. I installed, replaced the config files. I read vlc can be used, but i can not enter the options menu. anyone has a suggestion for me ? Added a picture. Also read the whole thread, but did not get the solution in case the problem has yet been solved.


  22. #158
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    7,766
    Thanks
    24,808
    Thanked 14,890 Times in 5,694 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Bunkertor View Post
    OK, seems i have the same prob like the guy above. I installed, replaced the config files. I read vlc can be used, but i can not enter the options menu....
    if you are speaking of the ST options, you cannot open it because it doesn't exist: the developer abandoned the project before the "options" menu was implemented...

  23. The Following User Says Thank You to miahjj For This Useful Post:

    Bunkertor (23-02-2014)

  24. #159
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Sportschau
    Posts
    5,404
    Thanks
    6,514
    Thanked 2,883 Times in 1,468 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by miahjj View Post
    if you are speaking of the ST options, you cannot open it because it doesn't exist: the developer abandoned the project before the "options" menu was implemented...
    Yes, i just noticed that XP does not offer the options either, but my Linux ST does not even know how to open a link

  25. #160
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post

    Default searching bb4u5

    after some work
    stream torrent finaly work
    kubuntu 13.10
    wine 1.6.1

    i used the search button (sports) got a stream
    used the http: used the local id
    put it into vlc ,and there...i had a pic
    ...but now i tryed to find my favorit channel for basedball
    (BB4U5 that day)
    but it wouldnt be found by st search..
    so i put the url( from wiziwig) directly into st
    it shows up...not startable...then another search nothing...
    but i know it is there i can see it
    how can i put these url into the search area to make it startable
    or how can i find my baseball streams in the search area ,wiziwig offers...
    th-x for help

    arghhh (ok its my FIRST day using LINUX) i forgot to use the play in background
    it works fine sry....
    Last edited by Deepthought; 28-03-2014 at 21:14.

  26. The Following 3 Users Say Thank You to Deepthought For This Useful Post:

    Admin (28-03-2014), Bunkertor (09-04-2014), csabin (Yesterday)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •