Page 1 of 36 12311 ... LastLast
Results 1 to 20 of 703

Thread: Afreeca works again | Maybe offline yet 2012?

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default Afreeca works again | Maybe offline yet 2012?

    Thanks to KARDINAL, BIG BIG THANKKS :D:D:D


    There are a few options, to watch Afreeca again;

    1) With Proxifier and using Socks5 proxies

    2) With Proxifier and using http proxies

    3) With Tor + using proxifier



    3) With a Socks5 proxy in Proxifier (allows you to watch longer then with http

    Using a Socks5 proxy it's all very easy...

    ================================================== =============================================

    Make sure to have Proxifier on your pc, if not, download it first

    http://www.sendspace.com/file/evjf6a
    http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-12908.html Install it.
    Then, run this patch to make the trial a full program:
    http://www.sendspace.com/file/zx10s0
    Ofcourse install it.


    Start proxifier

    first make it Afreeca only, go to options --> proxification rules --> proxy only the following + manually proxified --> Add one :
    Rule Name = Afreeca
    Applications = afreecaplayer.exe (search for this one where you installed afreeca!)
    ip ranges = 222.233.54.57
    port = 3456
    press OK!
    Then make sure it's selected!


    Search for a proxy

    www.ipfree.cn/en/
    http://translate.google.com/translat...org%2fproxy%2f
    http://www.easy2game.com/

    for example you find this one, make sure to get a South Korea one;
    South Korea 203.233.115.5 8001 fc24 888 OK socks5

    To check if it works, use proxychecker;
    http://www.proxifier.com/distr/ProxyChecker.exe
    http://www.proxifier.com/distr/ProxyChecker.zip
    http://www.sendspace.com/file/mqn8of
    Start it --> Proxy server --> add the ip, it's 203.... , port = 8001
    protocol = Socks5
    use authitencation --> username = fc24 pass=888

    This is the same for every other proxy, but username and stuff changes!!!


    Add a Proxy

    Then you need to add a proxy in Proxifier, to work with Afreeca. This can be done by going to Options --> Proxy Settings --> Add
    first enter an ip adress, secondly the port, then socks 5, with username and pass and fill in the info;
    South Korea 203.233.115.5 8001 fc24 888

    Add it the same was as with proxifier. Then it's easy, make sure the one is selected and press ok.


    Starting Afreeca player

    Login on Afreeca. If you didn't register yet, read here ;
    http://www.myp2p.eu/softwareitem.php...&part=software

    if you did register, on the left fill in your username first, then your pass. press the button right near it! (
    f you're logged in you see the username there.

    To watch, click trhe blue button.



    Make sure to allow pop-ups, as you get regular updates with Afreeca. Then you will get the window as can bee seen on our guide.


    Finding a channel

    Right on top, you see a search box.Type VS or LIVE in it, and press enter. You will get alot of channels. Select one and see if it's football. Otherwise select another one. Look to the images.
    If you got a stable channel then you can untick the proxy, then it will go faster, After a while you get a ok message that your proxy expired, you can't switch anymore from channel, but that isn't needed when it runs fine. Otherwise reconnect again using a proxy.

    * It gives an error when clicking: Your proxy is expired, try again with new proxy, close and start again from beginning with searching for a proxy.


    Have fun! :D





    ================================================== =========================================

    2) With Proxifier, using http proxy


    1.Download a trial version of proxifier :
    http://www.sendspace.com/file/evjf6a
    http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-12908.html Install it.

    Then, run this patch to make the trial a full program:
    http://www.sendspace.com/file/zx10s0

    Or Try Proxycap;
    http://www.sendspace.com/file/ho13t2


    2. You need a korean proxy. There are a lot of sites that update daily proxies from different countries. I used http://nntime.com/index.php?psearch=korea or http://www.samair.ru/proxy/ . Some of the Ip works some does not .You gotta try till you find a working one.

    To check if the proxy is working; use this checker:
    http://www.proxifier.com/distr/ProxyChecker.exe


    3. Run Proxifier. Open Proxy settings from the menu and "add" a working korean proxy.
    I have checked protocol HHTP but it might work with socks 4 and 5 too ( I will try them too but I have no idea what they are) . Just use HTTP protocol.
    Then I have checked "appears as Internet explorer 6". Moaybe will work even if it is not cheked.

    4. Log in to http://www.afreeca.com and click the blue button. You are supposed to open the player.
    The speed might be low because of the poxy but you can disable it from proxifier once you have open the player. I don't know if it continue to use the proxy or it start using you real ip. If the last, you gotta see Afreeca just like you use to see it before they made the restrictions.


    So this is how to do it :
    Login to Afreeca , then select a working proxy in Proxifier ,Start with a proxy (press blue button), when loading Afreeca disable the proxy (be sure the window shows up instead of yes/no message).

    Disable proxy : so untick it and then press oke. LEAVE Proxifier RUNNING!!! don't close! , then you can watch all channels :D
    !


    ================================================== =========================================

    3) How to watch Afreeca easily with Tor:

    1. Download Vidalia bundle from here: http://tor.eff.org/dist/vidalia-bund....13-0.0.11.exe
    2. Install only TOR form the bundle. Whoever is using mozilla can install Turbutton too (it's a plugin so you can easily run and stop tor form your browser). You can also insltall Provixy(it's some kind og web anonymizer) if you now how to use it for some cases. I have not learn when it can be usefull so far.
    3.Find TOR servers. Here is a list of working severs by Country: http://proxy.org/tor.shtml
    I preffer using this site because you can check is the servers are actvie and there is more detail info: https://torstat.xenobite.eu/

    4. In our case we need a korean server. From the search menu in https://torstat.xenobite.eu/ choose KR(from CC dropdown menu) and tor26 form directory. You can use and the other directories but my results shows that tor26 is the most reliable one. The most important thing is the where is says RUNNING and EXIT to bes YES. Also make choose the one that is FAST and STABLE.
    Right now "oxyATdual" has very good characteristics.

    5. Usually when you install TOR is comes with default settings and it does not use only one server but it choose random ones, In order to make TOR works only with a server from a desired country you have to do the following:
    Go to C:\Documents and Settings\Your Account Name\Application Data\Tor
    Open "torrc" file with any text editor you have. On the very top delete everything that is above the ## ## ##(where the comments are) and add this:

    ExitNodes server name
    ExitNodes server name
    StrictExitNodes 1

    In hour case where we want only korean server add the server names from https://torstat.xenobite.eu
    It will looks like that

    ExitNodes oxyATdual
    ExitNodes Ktulhu
    StrictExitNodes 1

    You can add as many serves as you can find in case the first one doesnot connect it will proceed with the next one but if you fins fast and stabel server you can put only one.

    Save the torcc file

    6. Start "tor.exe" form the directory it has been installed in. A cmd window will open, wait untill it says that Tor successfully has open a circuit.

    7. Make sure to have Proxifier on your pc, if not, download it first;

    http://www.sendspace.com/file/evjf6a
    http://www.softpedia.com/progDownloa...oad-12908.html Install it.
    Then, run this patch to make the trial a full program:
    http://www.sendspace.com/file/zx10s0
    Ofcourse install it


    Start proxifier. In proxy settings add SOCKS5 or SOCK4server 127.0.0.1, port 9050
    In order to proxify only Afreeca make sure you set the proxification rules:
    process only the following: Afreecaplayer.exe, ip: 222.233.54.57, port 3456

    8. Log in to http://www.afreeca.com and click the blue button. You are supposed to open the player. This way you started Afreeca and you don't need anythign else anymore, no switching from proxies, no unticking...



    GOOD LUCK and post your results

    So this works fantastic, try it out, post results here :D

    Unique MyP2P Info :)

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    BIG THANKS

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Italy
    Posts
    8,581
    Thanks
    4,752
    Thanked 8,479 Times in 3,897 Posts

    Default

    Thank you indeed kardinal!
    FreeIPTVforFreePeople

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    only can run player.
    but can't playing!

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    HELLO I have made the recording to Afreeca I have installed the Unloaded program Active, but the list of the channels tv. Perfavore does not appear me helps me Thanks

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ho installato il programma afrecca fatto l'upload del active.
    Ma non mi appare la lista dei canali.
    perfavore chi mi puo aiutare?
    Grazie

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default

    Updated it with important info :D

  8. #8
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    132
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I disabled the proxy as soon as the player came up and finished loading the channels and then started a stream and it's working a treat :) So it owuld seem that you don't neccessarily have to start a stream with the proxy activated.

    Watching CSI, been on for the last 10 mins, no problems :D

    I love this site.

    Props for the fix Kardinal!

  9. #9
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by thinktank
    I disabled the proxy as soon as the player came up and finished loading the channels and then started a stream and it's working a treat :) So it owuld seem that you don't neccessarily have to start a stream with the proxy activated.

    Watching CSI, been on for the last 10 mins, no problems :D

    I love this site.

    Props for the fix Kardinal!
    Yes, that's my last addition in bold, we found that out on Friday and it works well that way :D

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Yeah this is really nice Admin & Kardinal, thanks a lot again :) Afreeca for the win :P
    I support: FC Barcelona over all! + Ajax Amsterdam

    Visca el Barca!

  11. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    132
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Update: I'm still watching it, no problems (apart from the usual buffering every now and then). That's 7 hours+ :p

  12. #12
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by thinktank
    Update: I'm still watching it, no problems (apart from the usual buffering every now and then). That's 7 hours+ :p
    Good to know :D
    As long as you don't close the Proxy program it works fine and fast :D

  13. #13
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i am using proxifier 2.0 (latest version) and have tried every south Korean IP in the list without luck.
    will proxifier work with a router?
    as my ip is asigned by the router (when using proxifier, i can't even communicate with the router)

    cheers for any help

  14. #14
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default

    Yes, it works with a router also. Use the fresh proxy list:
    http://www.samair.ru/proxy/fresh-proxy-list.htm

    Thoese should work, the newest uptodate proxies :)

  15. #15
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    132
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Damn, can't get a proxy to work now, Not even from that site grrrr.

    Something's up guys, there's a new login screen, There's no link to the player :o

    Ah, hold on a minute, it's back... phew.

  16. #16
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by thinktank
    Damn, can't get a proxy to work now, Not even from that site grrrr.
    yes, it's just dramatic now :(

  17. #17
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    132
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Admin
    Quote Originally Posted by thinktank
    Damn, can't get a proxy to work now, Not even from that site grrrr.
    yes, it's just dramatic now :(
    So frustrating Grrrrrrrrrr.

  18. #18
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    463
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    What is the problem now? Finding a working proxy will always be a pain in the ass.
    Or not... Now I use Proxier Swither Pro. Just find the ratail version... emule... you know what I mean.
    You can search for proxies in Republic of korea with it. Just update them and test them so you are sure they are working. At least you need the proxy for just opening the player and then close it. No more than 10 sec.
    Besides this, eveything is OK?

  19. #19
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    60,546
    Thanks
    39,784
    Thanked 22,310 Times in 9,843 Posts

    Default

    Yes true, works fantastic now, Barca tonight there in great quality :)

    Proxier Switcher Pro is also easier to use, as I read above? :P

  20. #20
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    It's not working for me but w/e.

    I have tried an assload of IPs...

    I'll try again some other time.

    Thanks anyway.

Similar Threads

  1. 12:45GMT | Aston Villa vs. Newcastle
    By Ashley_R in forum Saturday
    Replies: 157
    Last Post: 09-02-2008, 15:51
  2. Streaming Leeds United Games
    By hewittinspain in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-2007, 18:53
  3. Horse Racing Streaming?
    By Paddy Mc in forum Other sports
    Replies: 3
    Last Post: 23-02-2007, 07:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •